FootGolf spelregels

Bij ons staat plezier centraal, en we nodigen iedereen uit om mee te doen aan dit fascinerende spel, dat de precisie van golf combineert met de energie van voetbal. Of je nu een competitieve speler bent of gewoon een leuke dag wilt hebben met vrienden of familie, FootGolf biedt voor ieder wat wils.

Regel 1: plezier is wat telt!

Voor degenen onder jullie die genieten van een beetje competitie, zijn de regels essentieel. Ze zorgen voor een eerlijk spel en bieden iedereen de kans om zijn vaardigheden op de proef te stellen. De basisregels zijn eenvoudig: schop de voetbal vanaf de aftrap zo efficiënt mogelijk in de hole met zo min mogelijk schoten. Net als bij golf, is elke hole een nieuwe kans om je tactiek en precisie te tonen.

Voor diegenen die minder competitief ingesteld zijn en meer gefocust zijn op plezier, moedigen we je aan om de regels aan te passen naar jullie eigen voorkeuren. Het belangrijkste is dat iedereen geniet van het spel en een geweldige tijd heeft.
FootGolf spelregels

Samen spelen, samen genieten!

Ons doel is dat je een fantastische ervaring hebt, of je nu streeft naar een nieuwe persoonlijke beste score of gewoon eenrelaxte dag wilt met vrienden. Pas de regels aan zoals het jullie uitkomt, en vergeet niet te lachen en plezier te maken!

Neem onderstaande 'How To FootGolf' vooral dus met een flinke korrel zout. ;-)
FootGolf handleiding

Klaar voor het echte werk?

Klaar om elkaar uit te dagen? Wacht dan niet en reserveer jouw Footgolf-ervaring bij Spaarnwoude Footgolf! Laat ons vooral je wensen horen. We denken namelijk graag met je mee.
© 2024 Spaarnwoude Footgolf. Gecreëerd door JAKR Communicatie.
Algemene voorwaarden Cookie- & privacyverklaring